Доставка

Доставката се изпълнява в срок от 24 часа след обработката на поръчката.

Поръчки могат да бъдат заявени онлайн или по телефон в работен ден от 9:00ч. до 18:00 ч.

Поръчки, заявени онлайн или по телефон в работен ден след 14:00 ч. или в почивни дни, се обработват и изпращат на следващия работен ден.

Срокът за доставка до някои населени места без офис на куриерска фирма Еконт или такива, които се обслужват по график, е възможно да бъде удължен с от 1 до 3 работни дни.

Безплатна доставка за поръчки на стойност над 150 лева.

За да се възползвате от безплатна доставка при поръчка над 150 лв., доставката се извършва до най-близкия офис на куриерска фирма Еконт за Вашето населено място. За населени места без офиси на Еконт, доставката остава безплатна до посочения адрес. При евентуален отказ от стоката, клиентът се задължава да заплати доставката за нейното връщане.

Начини на плащане:

Наложен платеж – плащане на куриер при доставката.

Опция „Преглед преди плащане“

• В момента на получаване на пратката можете безплатно да отворите куриерския плик, за да се уверите, че ще получите това, което сте поръчали, както и да проверите за повреда вследствие на транспорта.

• Моля, имайте предвид, че нарушаването на търговския вид (напр. премахване на етикети, разопаковане на целофана на парфюмните продукти или тестването на аромата) не е разрешено. Тези действия могат да доведат до непризнаване на евентуално предявени рекламация или отказ от покупка.

Цена на доставка

• Цената на доставка до офис на куриерска фирма Еконт за пратка до 1 кг е от 4.50 лв. до 5.70 лв.

• Цената на доставка до адрес за пратка до 1 кг е от 6.30 лв. до 8.00 лв.