Какви дамски бански костюми да изберем
19дек.

Какви дамски бански костюми да изберем?

Дали карате ски на тропически остров или просто мечтаете за по-топли дни, ние сме тук, за да Ви помогнем в избора на дамски бански. Вместо да чакате пика на лятото, за да разберете модните тенденции, ние ще Ви помогнем в селектирането на правилния за Вас. Благодарение на експертите, които работят в марки като Solid & Striped, Peony, Marysia and Anemone, можем да се приготвим психически за предстоящия бум на красиви бикини и цели дамски бански костюми. Изглежда, че през 2020г. е крайно време да подемете отпуската и да отидете на полагащата Ви се лятна почивка. Новите модни колекции от дамски бански, заслужават дълги разходки и много снимка на плажа. Обърнете внимание на цветове като слънчево жълто и леопардови щампи, ретро стилове или силно изрязани.

Дамски бански от намачкан плат (абразивен)

Дамски бански от намачкан плат (абразивен) 1
Дамски бански от намачкан плат (абразивен) – GabyModa
Дамски бански от намачкан плат (абразивен) 2
Дамски бански от намачкан плат (абразивен) – GabyModa

Какво? Как? Защо? На тези въпроси отговаря Emma Spedding при почивката си в Дубай. Всички дами, около басейните, носели дамски бански ASOS от намачкан плат. След като ги изпробвала останала възхитена от красотата и удобството им. Препоръчваме също така и любимият ни Hunza G’s ретро бански костюм с една презрамка, който напомня спасителка от 90-те.

Еко дамски бански

Еко дамски бански 1
Еко дамски бански – GabyModa

Конвенционалните дамски бански костюми са изработени от найлон и полиестер, което е пластмаса. В световен мащаб, пластмасата е един от най-големите замърсители в природата. Време е да намалим покупките от пластмаса, когато е възможно и ето един хубав повод, като еко дамски бански. Те също са секси, елегантни и стилни. Много от популярните марки ги произвеждат от найлон и полиестер, но те са от рециклирани материали, като рибарски мрежи и пластмасови бутилки, което не увеличава нуждата от още пластмаса. Една от най-забележимите модни тенденции, която набира сила през 2019-2020г. е еко материята. Все повече марки започват да произвеждат еко бански костюми. Последна колекция от Peony е също ориентирана в посока – любов към природата. Очаква се в близкото бъдеще еко банските да преобладават на пазара.

Жълт дамски бански

Жълт дамски бански 1
Жълт дамски бански – GabyModa

Жълтия цвят е един от основните през пролетта. Банските в този цвят изглеждат добре с или без тен, което ги прави изключително подходящи за ранните пролетни плажове.

Дамски бански в леопардов принт

Дамски бански в леопардов принт 2
Дамски бански в леопардов принт – GabyModa
Дамски бански в леопардов принт 1
Дамски бански в леопардов принт – GabyModa

Щом леопардът забележи плячка, няма какво да го спре. Разбира се, това важи и за щампите. Лапите на леопарда са се докопали до всички видове дрехи и аксесоари в модния свят, същото важи и за дамските бански костюми. Тази година леопардовите дамски бански са хитът на сезона. Може да видим и други животински шарки на пазара, но леопардовите вдигат най-много шум. „След като видях леопардов принт, заедно с други животински щампи на модните подиуми в продължение на много години, разбрах, че леопардовата щампа е стил, който е безкраен. Ако сте почитатели, опитайте с дамски бански в две части, с голямо разделение помежду им. Ако сте готова за провокация и риск, сложете цял и се пригответе за комплименти“. – Joshua Shaub, основател на Anemone.

Ретро дамски бански

Ретро дамски бански 1
Ретро дамски бански – GabyModa
Ретро дамски бански 2
Ретро дамски бански – GabyModa

„ Тази година на показ са ретро щампи и стилове и преоткриването на банските, вдъхновени от бельото. Бродираните деликатни акценти и сексапилните дизайни, ще вдъхнат живот на традиционните дамски бански“. – Cassie Coane, маркетингов директор в Solid & Striped.

Дамски бански с възел

Дамски бански с високо изрязване на краката 2
Дамски бански с високо изрязване на краката – GabyModa
Дамски бански с възел 1
Дамски бански с възел – GabyModa

„ Забелязваме, че детайлите с възел стават все по-популярни през курортния сезон. Смятаме, че този стил ще набере инерция още повече през 2020г. Добавянето на детайли с възли, както на бикини, така и на топове придава отличаващ се вид и функционалност за силуета като цяло. Вързани презрамки или възли на бикините Ви позволяват постигането на индивидуален вид, нагоден специално за Вашата физика. Смятаме, че този дизайн е практичен и актуален“. – Rebecca Morton.

Дамски бански с бродерия

Дамски бански с бродерия 1
Дамски бански с бродерия – GabyModa
Дамски бански с бродерия 2
Дамски бански с бродерия – GabyModa

Бродерията добавя индивидуалност и внимание към всеки стил, но най-много върху банските. Ние искаме да добавим този интересен елемент в нашите колекции – този открояващ се цвят. Флорални, едноцветни и леопардови щампи могат да бъдат смесени и съчетани“. – Lauren Arapage.

Дамски бански с високо изрязване на краката

„ Дамските бански с високо изрязване са на пазара в продължение на редица сезони и нямат намерение да си ходят и през този. Различните стилове с високо изрязване са направени, за да удължат краката и изглеждат невероятно на почти всички видове тяло. Съчетанието от високо изрязани бикини и широка лента на талията, придава лъскав вид“. – Rebecca Morton.

Дамски бански с колан

Дамски бански с колан 1
Дамски бански с колан – GabyModa

„ Наблюдаваме все по-голямо завиване към стилове с колан, при колекциите от 2020г. Докато напомнят за 60-те и 70-те години, които са златни, коланите сега придават форма през средната линия, подсилват и придават фокус на по-обикновените бански костюми. Бикините с колан, подобни на Peony’s Bathe Hi Pant, могат да се съчетаят с падаща блуза и сламена шапка, идеални за разходка, недалеч от океана“. – Rebecca Morton.

Прочитайки тази статия, Вие вече може да сте по-уверена в избора си и да разгледате моделите от нашата онлайн колекция с дамски бански.