Поръчка и доставка

Поръчки могат да бъдат заявени онлайн или по телефон в работен ден от 9:00 ч. до 18:00 ч.

За бърза поръчка, позвънете на тел. 0886 865 777 и наш оператор ще запише Вашите данни относно поръчката – име на получател, адрес и телефон.

Поръчки, заявени онлайн или по телефон в работен ден след 14:00 ч. или в почивни дни, се обработват и изпращат на следващия работен ден.

Доставката се изпълнява в срок от 24 часа след обработката на поръчката.

Срокът за доставка до някои населени места без офис на куриерска фирма Еконт или такива, които се обслужват по график, е възможно да бъде удължен с от 1 до 3 работни дни.

Безплатна доставка за поръчки на стойност над 150 лева.

За да се възползвате от безплатна доставка при поръчка над 150 лв., доставката се извършва до най-близкия офис на куриерска фирма Еконт за Вашето населено място. При евентуален отказ от стоката, клиентът се задължава да заплати доставката за нейното връщане.

Начини на плащане:

Наложен платеж – плащане на куриер при доставката.

Опция „Преглед преди плащане“

• В момента на получаване на пратката можете безплатно да отворите куриерския плик, за да се уверите, че ще получите това, което сте поръчали, както и да проверите за повреда вследствие на транспорта.

• Моля, имайте предвид, че нарушаването на търговския вид (напр. премахване на етикети, разопаковане на целофана на парфюмните продукти или тестването на аромата) не е разрешено. Тези действия могат да доведат до непризнаване на евентуално предявени рекламация или отказ от покупка.

Цена на доставка

• Цената на доставка до офис на куриерска фирма Еконт за пратка до 1 кг е от 4.50 лв. до 5.70 лв.

• Цената на доставка до адрес за пратка до 1 кг е от 6.30 лв. до 8.00 лв.