Поръчка и доставка

Уважаеми клиенти,

На 24 декември (четвъртък) и на 31 декември (четвъртък) всички офиси на Еконт в България ще работят до 13:00 часа. Почивни дни за нас са 25, 26 и 28 декември (петък, събота и понеделник), както и 1 и 2 януари (петък и събота).

График на доставките:

o пратките, които изпратите на 23 декември (сряда), ще доставим:

– на 24 декември (четвъртък) до офис или до адрес, ако са с услуга Точен час

– на 29 декември (вторник) до адрес, ако не са с включена услуга Точен час.

o всички пратки, изпратени на 24 декември (четвъртък), ще пристигнат на 29 декември (вторник)

o пратки, изпратени на 30 декември (сряда), ще доставим:

– на 31 декември (четвъртък) до офис или до адрес, ако са с услуга Точен час

– на 4 януари (понеделник) до адрес, ако не са с включена услуга Точен час.

o всички пратки, които изпратите на 31 декември (четвъртък), ще пристигнат при получателите си на 4 януари (понеделник).

Поръчки могат да бъдат заявени онлайн или по телефон в работен ден от 9:00 ч. до 18:00 ч.

За бърза поръчка, позвънете на тел. 0886 865 777 и наш оператор ще запише Вашите данни относно поръчката – име на получател, адрес и телефон.

Поръчки, заявени онлайн или по телефон в работен ден след 14:00 ч. или в почивни дни, се обработват и изпращат на следващия работен ден.

Преди да бъде изпратена поръчката, наш оператор ще се свърже с Вас за потвърждение, както и за уточняване данните за доставка.

Всички данни, които са изискани от Вас в процеса на покупката са само и единствено да подсигурим качествена и безотказна услуга.

Доставките се извършват от спедиторска фирма ЕКОНТ на адрес или офис на Еконт посочен от вас, който е потвърден в телефонното обаждане.  Разходите по куриерската услуга са за сметка на получателя, с изключение на случаите, в които изрично е упоменато друго.

Срокът за доставка до някои населени места без офис на куриерска фирма Еконт или такива, които се обслужват по график, е възможно да бъде удължен с от 1 до 3 работни дни.

Безплатна доставка за поръчки на стойност над 150 лева.

За да се възползвате от безплатна доставка при поръчка над 150 лв., доставката се извършва до най-близкия офис на куриерска фирма Еконт за Вашето населено място. При евентуален отказ от стоката, клиентът се задължава да заплати доставката за нейното връщане.

Начини на плащане:

Наложен платеж – плащане на куриер при доставката.

Опция “Преглед преди плащане”

• В момента на получаване на пратката можете безплатно да отворите куриерския плик, за да се уверите, че ще получите това, което сте поръчали, както и да проверите за повреда вследствие на транспорта.

• Моля, имайте предвид, че нарушаването на търговския вид (напр. премахване на етикети, разопаковане на целофана на парфюмните продукти или тестването на аромата) не е разрешено. Тези действия могат да доведат до непризнаване на евентуално предявени рекламация или отказ от покупка.

Цена на доставка

  • • Цената на доставка до офис на куриерска фирма Еконт за пратка до 1 кг е от 5.60 лв. до 7.00 лв.
  • • Цената на доставка до адрес за пратка до 1 кг е от 7.00 лв. до 10.00 лв.