Поръчка и доставка

Уважаеми клиенти,

През месец септември ни предстоят два официални празника за България. На 6 септември отбелязваме Съединението на Княжество България с Източна Румелия, а на 22 септември честваме Денят на независимостта.

6 септември (понеделник) ще бъде почивен ден за всички офиси на Еконт, а на 22 септември (сряда) офисите ни ще работят със съботно работно време.

За да сме сигурни, че всички ваши пратки ще пристигнат навреме, споделяме с вас празничния график на доставки.

Пратки:

  • > Приети на 4 септември (събота), ще бъдат доставени на 7 септември (вторник);
  • > Приети на 21 септември (вторник), ще можете да получите:
  •  >> на 22 септември (сряда), в рамките на работното време на офиса или на адрес с автоматично включена услуга Точен час;
  •  >> на 23 септември (четвъртък) в рамките на работния ден.
  • > Приети на 21 септември (вторник), ще бъдат доставени на 23 септември (четвъртък)
  •  >> ако пратките са с посочен ден за доставка 22 септември, те ще бъдат доставени в рамките на тази дата с автоматично включена услуга Точен час.

Пратки до населени места обслужвани по график в събота, ще се доставят на 22 септември (сряда).

Пратки до населени места обслужвани по график в събота, ще се доставят на 22 септември (сряда).

Поръчки могат да бъдат заявени онлайн или по телефон в работен ден от 9:00 ч. до 18:00 ч.

За бърза поръчка, позвънете на тел. 0886 865 777 и наш оператор ще запише Вашите данни относно поръчката – име на получател, адрес и телефон.

Поръчки, заявени онлайн или по телефон в работен ден след 14:00 ч. или в почивни дни, се обработват и изпращат на следващия работен ден.

Преди да бъде изпратена поръчката, наш оператор ще се свърже с Вас за потвърждение, както и за уточняване данните за доставка.

Всички данни, които са изискани от Вас в процеса на покупката са само и единствено да подсигурим качествена и безотказна услуга.

Доставките се извършват от спедиторска фирма ЕКОНТ на адрес или офис на Еконт посочен от вас, който е потвърден в телефонното обаждане.  Разходите по куриерската услуга са за сметка на получателя, с изключение на случаите, в които изрично е упоменато друго.

Срокът за доставка до някои населени места без офис на куриерска фирма Еконт или такива, които се обслужват по график, е възможно да бъде удължен с от 1 до 3 работни дни.

Безплатна доставка за поръчки на стойност над 150 лева.

За да се възползвате от безплатна доставка при поръчка над 150 лв., доставката се извършва до най-близкия офис на куриерска фирма Еконт за Вашето населено място. При евентуален отказ от стоката, клиентът се задължава да заплати доставката за нейното връщане.

Начини на плащане:

Наложен платеж – плащане на куриер при доставката.

Опция „Преглед преди плащане“

• В момента на получаване на пратката можете безплатно да отворите куриерския плик, за да се уверите, че ще получите това, което сте поръчали, както и да проверите за повреда вследствие на транспорта.

• Моля, имайте предвид, че нарушаването на търговския вид (напр. премахване на етикети, разопаковане на целофана на парфюмните продукти или тестването на аромата) не е разрешено. Тези действия могат да доведат до непризнаване на евентуално предявени рекламация или отказ от покупка.

Цена на доставка

  • • Цената на доставка до офис на куриерска фирма Еконт за пратка до 1 кг е от 4.50 лв. до 5.70 лв.
  • • Цената на доставка до адрес за пратка до 1 кг е от 6.30 лв. до 8.00 лв.