Дамски зимни якета - блог
25окт.

Стилове и тенденции при дамските зимни якета

Разбира се, основното изискване към всички дамски зимни якета е да ни топлят, но също така те са определящо облекло, що се отнася до Вашия стил. Не се изкушавайте да носите дамски зимни якета, които са скучни, безформени или не Ви отиват, само и само, за да смекчите студа. Инвестирайте в дамски зимни якета, които са стилни, привличат погледа и създават добър силует на Вашата фигура. С правилните напътствия, може да намерите дамски зимни якета, които Ви предпазват от интензивните метеорологични условия, докато все още обслужва по-високото благо, да изглеждате страхотно. По-долу ще разгледаме най-новите тенденции при дамските зимни якета, така че да изберете онова, което ще отговаря на Вашия стил и бюджет.

Дамски зимни якета Peacoat
Дамски зимни якета Peacoat – GabyModa

Дамски зимни якета Peacoat

Никога не е лоша идея да инвестирате в стилно дамско зимно яке, което поддържа актуалност във всички възрасти. Тези дамски зимни якета дават едно винтидж усещане, което връща образи на стари, холивудски звезди. Първоначално са били изработени за американски и европейски военноморски офицери. След което е били приети с нетърпение в модния свят и оттогава виждат много промени и вариации. Peacoat са един чудесен избор за стил, поради баланса, който широките ревери придават на иначе бокс формата. Повечето модели от тези дамски зимни якета, позволяват завързване на кръста или копче с по-плътно закопчаване, което допринася за един по-изряден вид. Формата на тези дамски зимни якета обикновено не се нуждае от много аксесоари, но може да го направите страхотно, като добавите шал или брошка. Дължината не е от значение, тези дамски зимни якета, могат да бъдат и до коляното и до талията, като и в двата варианта придават изисканост и могат да се съчетаят добре с Вашето бизнес облекло.
Друга тенденция, оцеляла през годините е дамските зимни якета от косъм. Те придават оптична височина и изглеждат скъпо. Някои хора смятат, за неправилно убиването на животни, заради кожите им, затова може да използвате изкуствени такива като алтернатива, като няма да компрометирате външния си вид. Якетата с косъм са много практични и има няколко златни правила за носенето им. Те придават по обемен вид в горната част, затова долната половина трябва да е с по-тесни дрехи, за да има баланс. Същото правило важи и за прическата Ви. Тя трябва да е с по-малко обем. Естествените и изкуствените тонирани дамски зимни якета от косъм се радват на огромна популярност в настоящия моден пазар.

Асиметрични дамски зимни якета
Асиметрични дамски зимни якета – GabyModa

Асиметрични дамски зимни якета

Винтидж стиловете работят добре и изглеждат много елегантно, но може би искате да намерите нещо освежаващо, за да обновите гардероба си. Новите тенденции за дамски зимни якета изглежда се съсредоточават върху практичните връхни дрехи с изчистен дизайн.
Последните модни тенденции са много поляризиращи или се отличават с много минималистичен, ъглов дизайн или показват много смели привличащи вниманието детайли. Един пример за минималистичните тенденции, които наблюдаваме в съвременната мода, са асиметричните дамски зимни якета.
Тези дамски зимни якета могат да имат асиметричен ревер, който поставя акцента върху деколтето или пък копчета подредени по диагонал. Тези дамски зимни якета са много прости от към дизайн, но придават много градски вид.

Дамски зимни якета с качулка
Дамски зимни якета с качулка – GabyModa

Дамски зимни якета с качулка

Това е перфектен вариант за онези от Вас, които обичат да се носят в по-ежедневен стил. Подходящи са за комбинация с дънки, суитшърт, тениски, блузи, клинове и др.
Тази мода е вдъхновена от блейзър стиловете. Голямата качулка е подходяща шушлякови, дънкови. Ако искате да носите дънково зимно яке, то тогава се спрете на вариант, който има облицовки от вътрешната страна, за повече топлина през студените месеци.

Балонни дамски зимни якета
Балонни дамски зимни якета – GabyModa

Балонни дамски зимни якета

Не изглежда много елегантни и модни, но компенсират с удобство и топлина. Някои мнения са, че изглеждат прекалено обемно, други, че са спортни и удобни. Опитайте го в комбинация с тесни дънки с висока талия – чрез този баланс, успявате да подчертаете фигурата си. Ако желаете да подчертаете талията, използвайте по-дебел колан върху якето, имитирайки формата на пясъчен часовник.
Каквато и да е Вашата идея за стил, за Вас има дамско зимно яке. Може да разгледате богатия ни асортимент на достъпни цени и да получите бърза консултация. Разгледайте нашата подбрана колекция дамски зимни якета.